Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szilvàs gombocot hogy...

Szilvàs gombocot hogy tudom lefagyasztani? Kicsit sok lett. Kifozom ès ugy fagyasztom le, màr kèszen vagy fèl kèszen kell?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Főzd készre + prézli, mi kaptunk ilyet anyóstól. Mikróban lehetett melegíteni, finom volt, mint a friss.
2011. szept. 8. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
vagy főzve, vagy nyersen
2011. szept. 8. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy szoktuk, hogy nem főzzük ki, tálcára sorba rakva tesszük a fagyóba és mikor megfagytak akkor rakjuk zacsiba a gombócokat. Így nem fagynak össze. Nálunk ez vált be a legjobban, próbáltuk már kifőzve, vagy egyben lefagyasztva, de abból soha semmi jó nem sült ki.
2011. szept. 8. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki is főzöd, prézlit nehogy tegyél rá! De legjobb nyersen lefagyasztani.
2011. szept. 8. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

Mièrt nem jo prèzlisen lefagyasztani?

Azt hiszem kiprobàlom nyersen lefagyasztani.Es amikor elakarom kèsziteni akkor mèg fagyosan dobom bele a forràsban lèvo vizbe?Vagy elobb felolvasztom?

2011. szept. 8. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha nyersen fagyasztod először tényleg tálcára rakd, mert különben összefagy. Mi kicsit hagyjuk engedni és úgy bele a vízbe, nem nem teljesen, és egyszerre csak pár gombócot teszünk a vízbe, hogy ne hűtse le nagyon mert akkor, olyan mátyós lesz.
2011. szept. 8. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Ertem koszi mindenkinek...kozben jot rohogtem magamon ràjottem mièrt nem kell most a prezli...hiszen csak fozès utàn megy a prezlibe..:)

Koszi mègegyszer

2011. szept. 8. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Néha veszek mirelit gombócot, az is nyersen van lefagyasztva. És a forrásba levő vízbe kell tenni, nem kell megvárni, míg kiolvad, hanem úgy fagyosan.


Üdv!

2011. szept. 8. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
igen, nyersen, egyenként fagyasztani, még fagyosan dobni a főző vízbe.
2011. szept. 8. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!