Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött kacsa. Még sohasem...

Töltött kacsa. Még sohasem csináltam. Kérek szépen mindenkit, aki nagyon finomra tudja készíteni, milyen praktikákkal, tanácsokkal tudna engem ellátni? Hogy készítsem elő, hogy süssem, a tölteléket hogy csináljam? . Stb stb stb?

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 13:33
 1/2 A kérdező kommentje:

Most vettem egy 3 kg-os egész kacsát háztól, már csak arra vár, hogy megsüssem.

Szóval onnan indulunk, hogy sosem volt dolgom még "EGÉSZ" kacsával sem... Zöldfülű háziasszony vagyok...

Minden tanács jól jön.

2011. szept. 10. 13:35
 2/2 anonim válasza:

Már biztosan megcsináltad,így okafogyottá válik a válaszom.

Az interneten sok finom recept van.

Lehet úgy is, hogy ha sima zsömlés tölteléket teszel bele, akkor először megfőzheted levesnek is, nagyon fínom levese va, utána kiveszed megfűszerezed egy kicsit és megpirítod sütőbe.Ugyan ezzel a töltelékkel sütheted is sütőbe, fűszerezve, akkor nem a levesbe fő ki az íze, karakteresebb.Sütni egyébként a leginkább narancsosan szokták. A zsömlés töltelékkel azért szeretem mert leves is van, meg második is.

2011. szept. 22. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!