Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett kemény a kakaós...

Mitől lett kemény a kakaós csigám? Mikor megsült csak a széle volt ropogós, betettem este nejlonba, de reggelre kemény lett.

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sok zsiradék volt a tésztájában ami megkötött reggelre.

És hiába mondom ne dobáljátok ki az ilyet az utakra rendszerint ott végzik. Én meg majd felborulok rajtuk az úthengerrel. :P

2011. szept. 10. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
:-)
2011. szept. 10. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
én nem szeretem, ha a széle ropogós, mert akkor hamar kiszárad. Ezért mikor a tepsibe pakolom, akko szorosan egymás mellé, max 1centit hagyva pakolom őket, így a széle is puha marad, és mikor a sütési idő előtt vagyok 10 perccel, akkor nagyon pici vajas tejjel locsolom meg őket, így foszlós lesz. Így rendszerint aznap elfogy, de ha nem akkor is puha marad zacsiban még másnap is.
2011. szept. 10. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!