Pizzás csigát szeretnék sütni, csak nem tudom miyen élesztövel kell csinálni. Vagy az teljesen mindegy?
Figyelt kérdés
Úgy van írva hogy az összes hozzávalót össze kell gyúrni, abból gondolom hogy a por élesztő jobb lenne, bár én már a másik fajtát vettem meg hozzá.2009. ápr. 24. 19:58
1/7 anonim válasza:
REndes kocka élesztőt használok hozzá, amit kb egy deci fejben felfuttatok. NEkem ez jobban bevált mint a por. Por állagú nekem csak akkor jó, ha kenyeret sütök, és gépben. Egyéb kelt dolgokhoz nem használok por állagút.
2/7 anonim válasza:
Szia!Mindkét fajta jó,csak oldjad fel langyos tejben vagy vízben.
maszatka
3/7 A kérdező kommentje:
Tejben én is olyat szoktam felfuttatni, de most azért nem tudom, mert ebbe nem kell tej.
2009. ápr. 24. 20:08
4/7 A kérdező kommentje:
azt írja a recept hogy mindent összekell gyúrni, nem kell futtatni. Amúgy vízbe is fellehet?
2009. ápr. 24. 20:10
5/7 anonim válasza:
Vízben is fel lehet futtatni.Mi pékek is vízből csinálunk kovászt.
maszatka
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. ápr. 26. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!