Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pizzás csigát szeretnék...

Pizzás csigát szeretnék sütni, csak nem tudom miyen élesztövel kell csinálni. Vagy az teljesen mindegy?

Figyelt kérdés
Úgy van írva hogy az összes hozzávalót össze kell gyúrni, abból gondolom hogy a por élesztő jobb lenne, bár én már a másik fajtát vettem meg hozzá.
2009. ápr. 24. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
REndes kocka élesztőt használok hozzá, amit kb egy deci fejben felfuttatok. NEkem ez jobban bevált mint a por. Por állagú nekem csak akkor jó, ha kenyeret sütök, és gépben. Egyéb kelt dolgokhoz nem használok por állagút.
2009. ápr. 24. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!Mindkét fajta jó,csak oldjad fel langyos tejben vagy vízben.


maszatka

2009. ápr. 24. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Tejben én is olyat szoktam felfuttatni, de most azért nem tudom, mert ebbe nem kell tej.
2009. ápr. 24. 20:08
 4/7 A kérdező kommentje:
azt írja a recept hogy mindent összekell gyúrni, nem kell futtatni. Amúgy vízbe is fellehet?
2009. ápr. 24. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Vízben is fel lehet futtatni.Mi pékek is vízből csinálunk kovászt.


maszatka

2009. ápr. 24. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. ápr. 26. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Sikerült a pizza??:)
2010. ápr. 19. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!