Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szűzpecsenye. Hogy készítsem el?

Szűzpecsenye. Hogy készítsem el?

Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam,hogy be a tepsibe krumplit mellé hagymát fűszereket.hogy készítsem el?Valakinek finom recept amit sütőben kell elkészíteni.
2011. szept. 22. 08:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Zsírozd ki a tepsit,alulra tedd a felkarikázott krumpli,rá a szeletekre vágott szűzpecsenyét. Sót,borsot,kevés fokhagymát rá. Tetejére sok karikára szeletelt vöröshagymát. Rá házi tejfölt,vagy főzőtejszínt. (Bolti

tejföl nem jó,mert az csak összeáll a tetején) Önts alá egy pohárnyi vizet,és lefedve (alufóliával) tedd a sütőbe. Ha a krumpli is puha,akkor fólia nélkül pirítsd meg a tetejét.

2011. szept. 22. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

a szűzpecsenyét egyik végénél hagyd egybe és hosszanti irányba vágd három csíkba. jól fűszerezd be kevés sóval, borssal, majorannával, zúzott fokhagymával. fond össze a három csíkot a végét egy hústűvel rögzítsd. zsírozott tepsibe tedd, mellé mehet kétoldalt a kockára vágott krumpli, amit gyöngyhagymával, vagy apró negyedelt hagymával összekeversz. egy ideig, kb 45 perc fólia alatt

kell sütni, majd fólia nélkül megpirítani.

nagyon finom és szép is a sült húsfonat.

de, ha a brassótit választod, akkor is jól döntesz, mert a szűzből a legfinomabb.

üdv.

2011. szept. 22. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 doboszoli ***** válasza:
Mindenképpen valami "hirtelen" sültnek készíteném, panírral, vagy anélkül.
2011. szept. 22. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!