Gombát szeretnék rántani! Hogyan készítsem? Előtte be lehet sózni, vagy csak ha kisűlt? Fagyasztani lehet?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 12:42
1/4 anonim válasza:
Anyum úgy csinálja,h megmossa,felvágja egy kis kakukkfüvet szór rá,és ő csak a rántást sózza meg. Elvileg lehet fagyasztani is.
2/4 anonim válasza:
Én mindig besózom mielőtt bepanírozom.Fagyasztani nem tudom lehet e még nem próbáltam.
3/4 anonim válasza:
En nem szoktam besozni mert levet enged. De a panirba teszek sot es igy tok fincsi.
4/4 anonim válasza:
fel sem kell vágni, csak a tövét kiszedni. Így sokkal mutatósabb.Amúgy én is a panír előtt szoktam sózni.
Ja és fagyasztani lehet de ha egyszer felengedett akkor már nem szabad újra lehűteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!