Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gombát szeretnék rántani!...

Gombát szeretnék rántani! Hogyan készítsem? Előtte be lehet sózni, vagy csak ha kisűlt? Fagyasztani lehet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Anyum úgy csinálja,h megmossa,felvágja egy kis kakukkfüvet szór rá,és ő csak a rántást sózza meg. Elvileg lehet fagyasztani is.
2009. máj. 7. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig besózom mielőtt bepanírozom.Fagyasztani nem tudom lehet e még nem próbáltam.
2009. máj. 7. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
En nem szoktam besozni mert levet enged. De a panirba teszek sot es igy tok fincsi.
2009. máj. 7. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
100%

fel sem kell vágni, csak a tövét kiszedni. Így sokkal mutatósabb.Amúgy én is a panír előtt szoktam sózni.

Ja és fagyasztani lehet de ha egyszer felengedett akkor már nem szabad újra lehűteni.

2009. máj. 7. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!