Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A palacsintát mivel szoktátok...

A palacsintát mivel szoktátok tölteni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 08:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Túróval

Lekvárral

Vanília vagy csoki pudinggal

Cukrozott kakaóval

Létezik még a húsos-palacsinta is, én nem szoktam.

2011. nov. 10. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 Antimod ***** válasza:
100%
Én a nutellásat szeretem!
2011. nov. 10. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Meggyes/mazsolás túrókrémmel, vagy lekvárral, vagy dióval és rumos csokival leöntve tejszinnel a tetején.
2011. nov. 10. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Fahéjas kristálycukorral.
2011. nov. 10. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/19 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
párom kedvence a darás
2011. nov. 10. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

diós a kedvencem


vagy kakaós, fahéjas, lekváros, túrós, pudingos


sajtos-sonkás, juhtúrós...

2011. nov. 10. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

a kedvencem az, amibe almaszeleteket sütök bele és fahéjas porcukorral szórom


a nagymamám kedvence a krumplihabos - a sós vízben főtt krumplit forrón megtöri, vajjal, tejjel, cukorral, vaníliás cukorral és 1 egész nyers tojással robotgéppel addig veri, míg egy habos, pillekönnyű krémet nem kap - a forró krumpliban a tojás megfő (mint a madártejben), gyorsan is kell dolgozni, nehogy kicsapódjon - de tényleg nagyon finom

2011. nov. 10. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

kedvenceim:

nutellás

csokipudinggal megkenve, kókuszreszelékkel megszórva

baracklekvárral megkenve, fahéjjal megszórva

nyam-nyam

2011. nov. 10. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Kókusz krém !!!!
2011. nov. 10. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
57%

rumos diós krémmel, olvasztott csokival. olyan "gundeles":)

persze egyszerűbbel is, baracklekvár alap, aztán a citromhéjas-mazsolás-túrós.

aztán még keserű kakaóporos kristálycukorral, hú, nagyon finom.a kakaó felolvad a cukorban, de közben roszog is egy kicsit...:)

2011. nov. 10. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!