Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az oka annak, hogy nem...

Mi az oka annak, hogy nem szilárdul meg a jól kiolvasztott disznózsír?

Figyelt kérdés

2011. dec. 22. 08:32
 1/2 anonim ***** válasza:

állandó keverés közben gyorsan kell lehűteni

vagy már ez is megvolt?

hogy olvasztottátok ki?

2011. dec. 22. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

Valamiért vizes maradt. Szerintem nincs eléggé megsütve.

Gondolom, nem meleg helyen van.

2011. dec. 22. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!