Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell megfőzni a tenger...

Hogyan kell megfőzni a tenger gyümölcseit?

Figyelt kérdés
vízben szeretném megfőzni de nem tudom hogy egyáltalán mit kell vízben megfőzni és hogy a vízbe miket kell rakni milyen fűszereket...ha kagylót, polipot, rákot, kaviárt vásároltam.
2011. dec. 29. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
inkább párold át pár perc alatt jó fokhagymás vajban
2011. dec. 29. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne vízben hanem édes,fehér borban főzd meg. Annyi bort tegyél a tenger gyümölcseire ami éppen elepi: Lehet ,hogy furcsa lesz de én füszernek pizza füszerkeveréket teszek bele.Mert ebbe sok féle füszer van. Ezt az olaszban élő barát nőmtöl tanultam.. Ha fel forrt a bor addigra a tegergyümölcseinek is meg kell főni.A polip soha nem lesz teljesen puha.. Ha tésztára teszem akkor főző tejszint teszek borhoz beforralom,hogy jó sürü legyen.. Majd a kifőtt tésztára rakom,szoktam hozzá rakni koktél paradicsomot: / Nem főzöm csak bele keverem a szószba/ Ha pizzára rakom akkor csak leszüröm..
2011. dec. 29. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!