Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Most találtam egy kaszinótojás...

Most találtam egy kaszinótojás receptet a neten, és azt írják 20 db tojásból csináljam, de nincs odaírva, hogy ez hány személynek elég, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Te tudod, hogy mi lesz még ennivaló, számold ki egy személy hány tojást eszik a többi kaja mellé.
2009. máj. 21. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez vendégsergre van. Ahány tojásból tükörtojást sütnél, ha lesz még hozzá pl. franciasaláta. Vagy péksüti vagy bármi.
2009. máj. 21. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
10
2009. máj. 21. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha 20 db-ból csinálod, akkor az azt jelenti, hogy 20 db lesz belőle, vagyis 40 fél darab, mivel félbevágod és abba töltöd bele a krémet.
2009. máj. 21. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

ez egy nagy baromság, hogy 20 tojásból kell csinálni, attól függ mennyien lesztek és ki mennyire szereti, vagy mennyire jó étvágyú. a tojáskrémet azt tudom, hogy annyit csinálsz belőle, amennyit, akarsz, csak az arányokat kell eltalálni, de a kaszinótojás az az, amikor a tojáskrémet beletöltöd a tojás fehérjébe, ha 20 tojásból van, akkor 20 tojást töltesz meg, de külön kell tojás a tölteléknek, amiket megtöltesz annak a belsejét kell felhasználni, nos mivel kerül bele mustár meg margarin és miegymás, ezért több lesz a krém, és nem hinném hogy beleférne mindbe, de kb egy ember 2-3-4 tojást eszik megm ondjuk egy kenyérkével. ha ez az előétel és kap utána ebédet is akkor leég lesz nekik :)

én csak tojáskérmet szoktam csinálni, de azt kenyérre kenem, egy tállal szoktam csinálni ötünknek, két napig elég max, persze nem azt esszük reggel délben este, olyan 6-8 tojásból szoktam csinálni, max 10, abba a sárgáját fehérjét beletöröm, ennyi mennyiséghez adok egy két csipetnyi borsot, őrölt köményből egy fél kávéskanálnyit, plusz 3-4 evőkanál mustárt, ízlés szerint vajat, csak saccra, ha túl sok mustár lett akkor rakok még vajat utólag, ha túl ízetlen akkor meg mustárt, vagy sót. villával jól szétnyomkodom és alaposan összekeverem majd hűtőbe teszem.

2009. máj. 21. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2009. máj. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!