Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fánk tésztájában helyettesíthe...

Fánk tésztájában helyettesíthető a rum pálinkával?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy a rum nem elsősorban az íze miatt kell a tésztába, hanem hogy a tészta ne szívja meg magát olajjal. Valahol azt olvastam, hogy lehet pálinkával helyettesíteni, valahol meg azt, hogy nem. Van aki sütötte már pálinkával?
2012. jan. 7. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs erős szaga a pálinkának,akkor lehet.
2012. jan. 7. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
ez így igaz, de szerintem nem
2012. jan. 7. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 bumbi02 ***** válasza:
Haverom csinálta pálinkával - nem volt neki otthon sütőrum - jó lett, finom volt, bár egy enyhe - nem rossz, sőt - aromája lett a fánknak amit nem neveznék megszokottnak:))
2012. jan. 8. 01:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó bele. Én rá a baracklekvárt is barack pálinkával keverem ki. :) 18+ os fánk. :)
2012. jan. 8. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!