Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti milyen levesbetétet tesztek...

Ti milyen levesbetétet tesztek a krémlevesekbe? (burgonya, brokkoli. )

Figyelt kérdés
Mindegyiket dúsítjátok tejszínnel?
2012. jan. 8. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Tejszínesen, és kenyérkockát/levesgyöngyöt, meg amelyikbe illik, reszelt sajtot.
2012. jan. 8. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
hát pl. talán egy kicsit az is szokatlan,de jó kis levesbetét lehet,ha veszel toastkenyeret,ráraksz egy Lapka sajtot,és rásütöd sütőben,mikróban vagy melegszendvics-sütőben.aztán apróbb darabokra vágod,vagy egyszerüen csak egészben a levesbe vagy a leves mellé kínálod.
2012. jan. 8. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

A (sűrű) krumplikrémleves magában jó...

Brokkolihoz meg sima főtt tésztát, vagy nagyon pici csipetkét tudok elképzelni. Kenyérkocka is jó, csak én nem szeretem. Na meg a sajt...

2012. jan. 8. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
A krémlevesbe minek bármit tenni? Azért olyan sűrű hogy meg lehessen inni.
2012. jan. 8. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Tejszínel. piritot bacon, kenyér kocka, sajt kocka,chilli pehely, firss füszer növény,
2012. jan. 8. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

tejszín, tej, joghurt, kefír

piritott hagyma, bacon, levesgyöngy, mozzarella sajtgolyók bazsalikommal megszórva, virslikarikák, főtt hús daravok, főtt tojás karikák, kenyérkockák, piritott fenyőmag, tökmag, szezámmag, reszelt sajt, aprítok bele pár szelet párizsi vagy sonkát, főtt tarja, mandula, császárszalonna,

2012. jan. 8. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

a krumplison kívül mindegyiket dúsítom főzőtejszínnel.

gomba, brokkoli, borsó stb.a krumplist saját magával sűrítem be, kis bors, asztalnál esetleg egy kanál tejföl.

a krumplisra lisztbe forgatott hagymakarikákat teszek, és fokhagymás pirított kenyérkockát.a sütőben tepsiben sütöm, jó zörgősre.

a többihez általában bacont sütök ki, azzal szórom meg, és vagy a pirított kenyérkockákkal vagy (ritkábban,mert nagyon olajos)levesgyönggyel tálalom.

2012. jan. 9. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
*persze liszteforgatott SÜLT hagymakarikákat teszek. bocs:)
2012. jan. 9. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!