Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS elfog olvadnia vajban a...

SOS elfog olvadnia vajban a cukor?

Figyelt kérdés

Tortába csinálok vajas krémet, és már fél órája habosítom a cukorral meg a vanilliás cukorral, de még mindig ropog benne a cukor.

Elfog olvadni benne?

A recept nem írta hogy porcukor kellet volna. :(


2012. jan. 20. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, persze :) Mi mindig kristálycukorral csináljuk
2012. jan. 20. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Legközelebb porcukorral csináld, az gyorsabb, biztosabb.


Vagy ha olyan krémet csinálsz, akkor a másik részébe felolvasztva tedd. (Pl diós-vajas krém esetén Pici vízzel a tűz fölött megolvasztod a cukrot, majd belekevered a diót, ha kihűlt hozzá a vajat..)


Most meg keverd csak. Kanállal erőssel az edény falához dörzsöléssel is rásegíthetsz. Vagy egy kis rum és egyéb folyékony hozzávaló is hat egy picit. Kitartást! :)

2012. jan. 20. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, kész van :)
2012. jan. 20. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

hideg vajkrémet, mindig porcukorral habosítunk, kristálycukorral csak úgy, ha előtte belőle vízzel golyópróbáig szirupot főztünk

legközelebb tudni fogod :)

2012. jan. 21. 01:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!