Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S. Hogy csináljam a...

S. O. S. Hogy csináljam a karamellkrémet, link?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el, de rájöttem, hogy semmi színe nincs, mert csak simán összekevertem a vizet és a cukrot. Vagy meg kellett volna pirítani a cukrot? De akkor meg nem marad darabos? Most csinálnám, segítsetek!

[link]


2012. jan. 21. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
semmi gond, keverd össze a karamellkrém hozzávalóit és addig forrald kevergetve, míg be nem barnul - el fog tartani egy 10-15 percig
2012. jan. 21. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A "szirupot főzünk" kifejezés azt takarja, hogy felteszed a vizet és a cukrot, és kis lángon, folyamatosan kevergetve felforralod. Vigyázz vele, sokkal forróbb tud lenni 100 foknál, nagyon éget. Aztán miután levetted a gázról, akkor keverd bele a tejszínt.

A színét csak a forralás végén kapja meg, de akkor hirtelen és könnyen leég, szóval figyelj oda.

2012. jan. 21. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült :)
2012. jan. 22. 00:03

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!