Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Otthon készült pogit, ráma és...

Otthon készült pogit, ráma és tejföl, liszt, élesztő stb. van benne, h. lehet eltartani h. ne száradjon ki?

Figyelt kérdés
Mibe tegyem bele, lezárjam v. ne?
2012. jan. 25. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én csak sima nejlonzacskóba szoktam tenni, jól lezárom, összekötöm, így nem szárad ki. De így is csak max. 2-3 napig élvezhető, utána már nem az igazi.
2012. jan. 25. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi : - )
2012. jan. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!