Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyiktől lesz olyan igazán...

Melyiktől lesz olyan igazán lágy, "cukrászos" a sütemény tésztája? Az ecettől vagy az olajtól?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

MILYEN süteményröl beszélsz? Mert elég sokféle sütemény van, rengeteg fajta tésztával, és mindnek más a titka.

Ecetet meg olajat nem sok süteménybe szokás tenni, föként nem egyszerre.

2012. jan. 25. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Margarint, vajat vagy zsírt használunk süteményekhez, amibe esetleg kell valami savas ahhoz citromlét.(általában ami szódabikarbonáttal van lazítva)
2012. jan. 25. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Főként általánosságban érdekelne. Pár héttel ezelőtt tejmentes sütiket kerestem, ott a tészta mindkettőt írta. Nem feltétlenül levegős, hanem eszméletlenül lágy volt. Teljesen más, mint az átlagosak. Legutoljára cukrászdában ettem olyat. Mivel az átlagtól ez a két hozzávaló ütött el, feltételeztem, hogy valamelyik okozhatta ezt a textúrát. Ez a linkje: [link]
2012. jan. 26. 18:36
 4/5 anonim válasza:
Hát a tojás nélküli süti elég hulladék lehet. Okkal kerül szinte mindenbe tojás. Nem csak egy úri hóbort. Ecet meg csak a rétesbe kell. Vagy a salátába ha már nem akarsz tojást enni.
2012. febr. 6. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Jilk pasztától, ez egy cukrászati adalékanyag, olyan zsírszerű trutyi, hatalmas vödrökben :D


Egy cukrász.

2012. ápr. 12. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!