Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért darabos a karamell krém?

Miért darabos a karamell krém?

Figyelt kérdés
kihűtöttem a krémet, aztán belekvertem a vajat,nem megy szét benne hiába keverem, elég darabos. miért?
2012. febr. 5. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
A vajat még melegen,de legalább langyosan kell belekeverni, hogy el tudjon benne olvadni!
2012. febr. 5. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. febr. 5. 17:29

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!