Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsek gyümölcskréml...

Hogyan készítsek gyümölcskrémlevest ha nincs itthon tejszínem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
kevés tejet keverj bele...
2012. febr. 6. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Tejföl is jó bele, vagy tej.
2012. febr. 6. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
esetleg natur joghurt.
2012. febr. 6. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Akkor konkrét példa. Őszibarack befőttből készíteném. Leírná valaki, hogyan csináljam??????????
2012. febr. 6. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Forrald fel a befőttet kis vízzel, tegyél hozzá fahéjat és szegfűszeget, egy karika citromot, majd szedd ki a fűszereket és turmixold el a gyümölcsöt, utána habard be kis étkezési keményítővel elkevert tejföllel vagy joghurttal, ha nem elég édes adj hozzá cukrot.

Ha lenne tejszined csak turmixolni kellene a kettőt és kész.

2012. febr. 6. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos keményítőm sincs, csak lisztem. Az nem jó? Mert akkor inkább veszek holnap tejszínt :(
2012. febr. 6. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Lisztel is jó, de én csináltam már meggylevest pudinggal is! :) Nézz recepteket a neten.
2012. febr. 6. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

a puding tökéletes sűrítő, csak egy két kanállal kell egy levesbe, persze tejjel, vízzel

kikeverve.

ha csak liszt és víz van otthon az sem baj az ízesített megfőtt gyömölcsöt, lisztes-vizes csomómentes habarással sűrítjük, utána botmixerrel pürésítjük. a sűrűséget ízlés szerint a befőtt levével szabályozhatjuk.

ha van egy natúr, vagy gyümölcsjoghurtunk, azt is belemixeljük.

2012. febr. 6. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem szoktam mixelni, mert szeretjük a gyümölcsöt, de tökéletesen jó ha egy evőkanál vaníliás pudingot elkavarsz egy kis vízzel és ezzel habarod be.

Gyerekkoromba édesanyám mindig tejföl-liszt keverékkel sűrítette és nagyon finom volt. A lényeg úgy is a gyümölcs, a cukor, a fahéj, szegfűszeg.

2012. febr. 7. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!