Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecomb van itthon, milyen...

Csirkecomb van itthon, milyen egyszerű ételt lehetne belőle készíteni, ami nem a megszokott pörkölt vagy egyszerű sült hús?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Krumplit vagosd fel kiskockára, helyezd rá a besózott combokat , tehetsz rá foghagymát,majorannát és egykis olajjal locsold meg.Tegyél rá alufóliát és rakd be 200 fokos sütőbe. Fél óra mulva vedd le a fóliát és pirítsd még l0 percig.Sajtot is tehetsz rá, vagy tejszínt.
2012. febr. 7. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Csirkecombból kötelező az alábbi ételt kipróbálni: leveszed a bőrt, helyette baconba csomagolod. Lerakod egy tűzálló tálba (nem kell kivajazni), és leöntöd tejföllel, meg morzsolt márványsajttal. Egy kis darab márványsajt 250-300 Ft. Az bőven elég négy-hat combra. Olyan finom lesz sütés után, de olyan.... Hmmmm!
2012. febr. 7. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
csontozd ki, a csont helyére tegyél sonkát vagy szalámit,kolbászt, egy darabka sajtot.panírozd be és rántsd ki. a csontok jól lesznek a valamilyen zöldségleves alaplevének.
2012. febr. 7. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Sós-borsos-fokhagymás-mustáros tejfölbe mártsd bele a csont mellett bevagdosott combokat, figyelj, hogy mindenhol olyan legyen. Fektesd kivajazott vagy olajos jénaiba vagy tepsibe őket, öntsd rá a maradék tejfölt, takard le alufóliával, és mehet a sütőbe. Ha már megpuhult, vedd le a fóliát, szórj rá reszelt sajtot, és tedd vissza a sütőbe, amíg a sajt meg nem pirul. Mi párolt rizzsel esszük.


2. Fűszeres lisztbe (mehet bele só, bors, pirospaprika, majoranna, fokhagyma és egy pici kömény, vagy amit szerettek) mártogasd bele a combokat, tedd őket kivajazott sütőedénybe. Szórj rá még egy pici lisztet, tegyél rá nyers vöröshagyma karikákat, és reszelt sajttal elkevert fokhagymás tejföllel borítsd be. Süsd fólia alatt 50 percig, aztán fólia nélkül, amíg meg nem pirul. Isteni finom, szaftos husi lesz, ezt is rizzsel vagy dödöllével szoktuk enni.


3. A filézett combot (a csont jó lesz levesbe vagy alaplébe) vágd fel csíkokra, forgasd fokhagymás-ketchupos-mézes-borsos "pácba", és mexikói zöldségkeverékkel süsd meg serpenyőben.


4. Kevés vajon vagy olajon piríts hagymát, fokhagymát. Dobd rá a filézett, csíkozott húst, fehéredésig süsd. Tegyél hozzá lecsepegtetett konzervgombát (ha frisset használsz, akkor még a hús előtt a hagymával párold picit), fűszerezd sóval, borssal, és önts rá tejszínt. Forrald egyet, és már kész is!


Jó étvágyat! :)

2012. febr. 7. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok, hogy ennyi receptet küldtetek! Szuper lesz, mert sok húst eszünk de már elég unalmas volt :)


Köszönöm szépen, kipróbálgatom őket :)

2012. febr. 7. 18:01

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!