Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadhúsból ha fasírtot akarok,...

Vadhúsból ha fasírtot akarok, az állat milyen részéből érdemes, és hogyan jó fűszerezni szarvast ill. vaddisznót?

Figyelt kérdés

2012. febr. 15. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem minden vadhús száraz fasírtnak, és kár is lenne annak felhasználni..., de ezt mondom én, aki nem szakértő:)

Remélem idetéved az oldalra szakavatott kedves Barátunk és

szakszerű tanácsot ad vadügyben.

2012. febr. 15. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

Vadhúsból fasírtot, csak akkor, ha méretlenül áll rendelkezésre. Volt ilyen időszak.

Felesen keverd hasa, vagy tokaszalonnával, a fűszerezése ua. mint a sima fasírtnak, talán egy picivel több só, de ezt meg kell kóstolni.

2012. febr. 15. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!