Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rantott sajt keszitesehez...

Rantott sajt keszitesehez valami tipp hogy ne follyon szet? Siman be kell panirozni (liszt-tojas-zsemlemorzsa) es kisutni? Milyen koretet ajanlanatok hozza? Vagy onmagaban is laktato?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A rántott sajtnak egy titka van, a dupla panír. liszt tojás morzsa, liszt tojás morzsa :)

Rizzsel, tartárral szoktam csinálni.

2012. febr. 16. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dupla panírral (liszt-tojás-liszt-tojás-zsmelemorzsa), forró olajban hirtelen sütve. Köretnek rizs+tartármártás. Én így szoktam.
2012. febr. 16. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Ne folyjon. Bocsi, de nem tudtam megállni. :(
2012. febr. 16. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:
ahogy az előttem szólók írták, de én köretnek hasábburgonyát szoktam mellé csinálni és az elmaradhatatlan tartármártás :)
2012. febr. 16. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kemény sajtot kell venni, ha trappistát választasz, akkor abból a sárgábbat, hagyományos érlelésűt keresd (a lyuk nélküli, fehéres, gyors érlelésű sajtok "vizesek", kifolynak). Vannak kifejezetten rántani való, hengeres alakú sajtok, nekem azok nem jöttek be, az számomra túl tömény (ezek viszont nem folyósak, elég 1x panírozni).

Ne szúrd bele a villát, kést sütés közben.

Panírozás jobb 2x, azaz liszt+tojás+zsemlemorzsa+tojás+zsemlemorzsa.

Köretként párolt rizst szoktam készíteni, tartárral, de friss salátával is finom.

Nagyon finom a Camambert is kirántva, ahhoz jól illik az áfonya lekvár.

Jó étvágyat :)

2012. febr. 16. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Dupla panír mellett fontos, hogy mindenképp forró olajba tedd bele. Önmagában nem igazán laktató, mi hagymás burgonyapürét szoktunk csinálunk köretnek, de persze rizs+tartármártással is finom.
2012. febr. 16. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én panírozás után fél órára be szoktam rakni a fagyasztóba sütés előtt.
2012. febr. 16. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!