Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Édes-savanyú üvegben lévő...

Édes-savanyú üvegben lévő mártáshoz hogyan csináljam meg a csirkemellet, mivel fűszerezzem?

Figyelt kérdés
Van egy üveg édes-savanyú mártásom. Csirkemellett kell hozzá csinálni, valamint rizst való hozzá, de nem tudom, hogy csináljam meg a csirkemellet. Mivel fűszerezzem meg. Az úgy jó, ha vajban sütöm meg a csirkemellet? Persze apróra vágom előtte. És mivel fűszerezzem? Semmi ilyen különleges fűszerem nincs (mint ahogy egy recept is van írva az üvegre, azt nem tudom úgy megcsinálni), szóval nem tudom hogy lenne jó. Só, bors, vagy mit rakjak bele mégis ami illik hozzá? És hogy készítsem el a csirkemellet?
2012. márc. 14. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon pici sóval megpirítod az apróra vágott hús, aztán nyakon öntöd a szósszal, egyet rottyan és kész. Nem kell semmi különleges fűszer, a szósz adja meg az ízét!
2012. márc. 14. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi is úgy csináljuk, ahogy az első mondja!

Feldaraboljuk, ahogy a pörkölthöz kéne, kis olajon megpirítjuk, majd mehet rá a szósz, és ennyi.

2012. márc. 14. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy az első írja. Kis olajon megpirítod a húst, rá a szósz, én még 1,5 dl vizet is szoktam hozzáadni, összeforralom, és kész.
2012. márc. 14. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Akkor így lesz! :)

És szerintetek vajon pirítsam meg a husit? Csak azért kérdezem, mert úgy puhább lesz szerintem, mintha olajon pirítanám. És mivel pirítom és nem párolom, így nem biztos hogy meg fog puhulni. Meg nem tudom, meddig pirítsam a csirkemellet, hogy ne legyen nyers és jó legyen?

2012. márc. 14. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Párolni szoktam kevés vízzel, vajjal, amikor puha, hozzá a szószt. Esetleg fehér borsot szórok rá. Valami biztos hiányzik belőle, mert nem olyan mint a kínai büfében.
2012. márc. 14. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én olivaolajon szoktam piritani
2012. márc. 14. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is párolni szoktam, ha pirítom nagyon rágós lesz.
2012. márc. 14. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon jól sikerült. Én is pároltam és pirítottam is. Puha lett és finom.
2012. márc. 15. 08:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!