Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen hasonló étel van, mint...

Milyen hasonló étel van, mint a vadasmártás?

Figyelt kérdés
Olyan szempontból, hogy főtt zöldségek vannak turmixolva szószhoz.

2012. ápr. 9. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
zöldség krém leves, tejszines brokkolis mártás ,
2012. ápr. 9. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Eszterházy (Puskin) rostélyos mártása. Annyi, hogy abban csík zöldség van, de hasonló karakterű kaja.
2012. ápr. 9. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

Gombamártás

De szerintem megcsinálhatod karfiolból is

Esetleg padlizsánból vagy éppen csillag-tökből is

(majd ha lesz).

A fűszerezésnél légy kreatív, ilyen esetben mindig az "első gondolat a jó"!

2012. ápr. 9. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:

Külön elnevezésű kaját nem ismerek, de ha olyan kedvem van, akár egy sima sült csirkéhez is csinálok vadasmártást.

a főtt zöldséget "vadítom" többféle fűszerrel , hagyma,babérlevél és ami "legvadabb" ízét adja nekem a borógabogyó, valamit a héjastól belefőzött fél db karikára vágott citrom. ezeket a fűszereket kiszedem

és turmixban kis zöldséggel, lével együtt teljesen simára keverem.

a maradékra teszek karammelizált cukrot, azt botmixerrel pürésítem és hozzáadom a sima fűszerkoncentrátumot.

aztán még, egy kis mutár vagy ami kell még a jó ízhez és végül a habarás.

nagyon finom ízt lehet elérni, ha egy kanál szárított porrá őrölt erdei gombát teszünk bele.

2012. ápr. 9. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
*borókabogyó, és még szemesbors is...)
2012. ápr. 9. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen "vadász módra" nevü recept ilyen.
2012. ápr. 9. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

boróka bogyó nagyon jó ötlet, úgyis ki akartam már próbálni!

Vadász recepteket pedig neki állok keresni. :)

Köszi mindenkinek!

2012. ápr. 9. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
A borókához még annyit, ha még nem használtad. bármilyen szelet, vagy egybesült hús, vagy oldalas mellé tegyél a zsírba 3-4 szemet. a hús rendkívül szép piros kérget kap, anélkül, hogy kiszáradna.
2012. ápr. 10. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!