Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel simítsam rá a tortára a...

Mivel simítsam rá a tortára a marcipánt?

Figyelt kérdés
Nincs olyan 'lapátom' amit használnak hozzá.
2012. máj. 2. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Tiszta száraz kézzel
2012. máj. 2. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 claidheamohmor ***** válasza:
100%
De gondolom van vagy ezerféle műanyag kártyád, mint manapság mindenkinek - bankkártya, személyi igazolvány, tesco-klubkártya, satöbbi :)
2012. máj. 2. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

egy darab merev műanyagból, vagy keményebb kartonból is csinálhatsz habsímító lapátot, hasonlót,amit a cukrászok is használnak.

nekem a hűtőhöz adtak egy jégkaparó műa. valamit, az is tökéletes simításra.

vagy egy szélespengéjű, tompavégű kés is megfelel.

2012. máj. 2. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

egy darab merev műanyagból, vagy keményebb kartonból is csinálhatsz habsímító lapátot, hasonlót,amit a cukrászok is használnak.

nekem a hűtőhöz adtak egy jégkaparó műa. valamit, az is tökéletes simításra.

vagy egy szélespengéjű, tompavégű kés is megfelel.

2012. máj. 2. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 claidheamohmor ***** válasza:
ja, tényleg, anyám is mindig késsel simította a bevonatot :). De szerintem műanyag klubkártyákkal is menne :)
2012. máj. 2. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

na mi van, dadogott az ujjam, hogy kétszer ment el a válasz XDD.

de mintha, nem is én lennék XDDD.

2012. máj. 2. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!