Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kínai éttermekben hogyan...

A kínai éttermekben hogyan csinálják a krumpli köretet olyan finomra?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 21. 09:41
 1/4 anonim válasza:
0%

Én még sosem ettem kínaiban finom krumplit. :o)

Miért nemk érdezed meg őket?

Szerintem biztosan elmondanák. :o)

2008. máj. 10. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
100%

Van egy bizonyos krumpli köret amit kb tudom hogyan csinálnak: a vastagabb csíkokra vágott krumplit olajban kisütik, utána a vokba hagyma meg sárgarépa csíkokat dobnak és sóval, kínai sóval és egy bizonyos kínai (azt hiszem) borral ízesítenek, majd beleöntik a krumplit is és összeforgatják. Nagyon finom illata és íze van a bortól, de azt nem tudom pontosan, hogy mi annak a pontos neve.

Dolgoztam még 3 évvel ezelőtt kínai büfében, úgyhogy sajna csak kb emlékszem.Azt tudom, hogy nem magyar fűszerek vannak benne.

2008. aug. 9. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
62%

Na-glutamát ízfokozót tesznek bele.

Káros az egészségre.

2010. márc. 5. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
az oxigén is káros az egészségedre, mégis lélegzel.
2010. jún. 21. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!