Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy ételbe fehérbort írnak...

Ha egy ételbe fehérbort írnak a receptben, és én helyette pezsgőt teszek az nagy gond? Elrontja?

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
keverd ki belőle a bubit és jó lesz bor helyett.
2012. máj. 29. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Fölösleges kavargatni, a főzősnél amúgy is elmegy a bubi. El nem rontja az biztos.
2012. máj. 29. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

attól függ, milyen ételről van szó

főzésnél szerintem is mindegy, mert tényleg megsemmisülnek a bubik


viszont egy süti esetében már nem mindegy, hogy bor v. pezsgő, mert a szénsav meghajtja a tésztát

2012. máj. 29. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
rizottó
2012. máj. 29. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy gyümölcsös rizottó szuper tud lenni száraz pezsgővel.
2012. máj. 29. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Tökéletes lesz bele a pezsgő. :)
2012. máj. 30. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!