Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A most leszedett rebarbara...

A most leszedett rebarbara még ehető, nem mérgező (hashajtó) az oxálsav miatt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Az oxálsavat és az azt tartalmazó dolgokat alapból kerüld.


vesekövet, epekövet okoz. (oxalát kövek)

2012. jún. 3. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Az oxálsav nem hashajtó, de amúgy én tegnap előtt vettem rebarbarát a piacon, megcsináltam kompótnak, megettem és semmi bajom-úgyhogy szerintem simán jó még. De mondjuk nem is tudtam, hogy nem lehetne megenni.
2012. jún. 4. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!