Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez így ehető lenne?

Ez így ehető lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha megpirítok egy kis marhahúst, hozzá sót és oregánót adok, meg egy kis ketchupot szerintetek ehető lesz? Más fűszerem nincs itthon... Esetleg valakinek van valami ötlete mit csináljak belőle?

Boltba nem tudok már elmenni.

Előre is köszi a válaszokat!


2012. jún. 24. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz belőle hamburger pogácsát,fasírtot, ha van otthon tésztád, vagy krumplid, tejfölöd, és sajtod, készíthetsz rakott tésztát, vagy rakott húsos krumplit is belőle.
2012. jún. 24. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
milyen hús? ha steaket csinálsz elég a só is, akkor elég a hús ize
2012. jún. 24. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha tudod szeletelni a marhahúst, akkor a következőt is csinálhatod belőle:

Hagymát megdinsztelsz, a húst sózod, borsozod és a hagymával együtt megdinszteled. Csak annyi vizet tegyél alá, hogy sürű szaftot kapj. Egyszerű és nagyon finom.

2012. jún. 24. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Valószínűleg nem csak kicsit kell pirítani, ha nem bélszínből van (esetleg hátszín) hanem párolni is egy ideig, mert ritka makacs állat, ami a felpuhulását illeti. :)

Mindenesetre csináld úgy, hogy a vége felé teszed bele a ketchupot, és jól lepirítod vele. Sokkal jobb lesz.

Esetleg ha van otthon, az elején vághatsz alá füstölt szalonnát és hagymát, a végén pedig adhatsz hozzá vörösbort.

Szalonnával, borral, és a pirult ketchuppal isteni kaja lesz!!! De ezek nélkül se rossz. :)

2012. jún. 24. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Egyszerű darált marhahús. Nincs több fűszerem, amint fennt írtam és semmi egyéb dolgom se, csak sajt, tészta, ketchup, só, oregánó.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 24. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy pici zsíron forgasd át, födő alatt pici vízzel párold puhára, majd ismét süsd zsírjára.

Keverd össze a kifőzött tésztával, tegyél rá sajtot, és dugd be a sütőbe egy pillanatra.

2012. jún. 24. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem rontanám el ketchuppal... Amúgy mi így szoktunk hamburgerhúspogácsát csinálni, hogy csak sót és borsot adunk hozzá, és nagyon fincsi szokott lenni.
2012. jún. 24. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!