Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan vonhatnám ki az alma...

Hogyan vonhatnám ki az alma levét almalének, szörpnek?

Figyelt kérdés

Nincs se gyümölcsfacsarónk, se gyümölcscentrifugánk.


Ha lereszelem és kinyomkodom kézzel, akkor csak nagyon kevés lé jön ki belőle.

Nekem az kéne, hogy alig maradjon lé a maradékban.


Mivel tudnám megoldani? Kis savanyú almák, nem jó magában enni, az almáspitéktől, máglyarakástól, már kiütésese vagyok. Csak a lé kéne!


Hogyan?



2012. júl. 30. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Reszeld le, vagy daráld le, egy kis cukorral keverd össze, hagy állni. egy kis citromsav is mehet bele.

aztán egy sűrű ruhán át hagyd lecsöpögni mint a meggyet.

időnként fogd össze a ruhát és csavargass rajta, hogy jöjjön a lé.valamennyi lesz belőle, ha elég lédús az alma.

2012. júl. 30. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
1#-es! Ez azért nem jó, mert ha cukrot teszek rá, azáltal lesz több leve, hogy felolvad a cukor, és az csöpög ki belőle... Ettől még ugyanannyi nedvesség benne marad a sűrűjében. Próbáld csak ki amit leírtál!
2012. júl. 30. 13:54
 3/4 doboszoli ***** válasza:
Hagyományos krumplinyomó? Csak egy tipp.
2012. júl. 30. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha lenne felesleges almám, ki is próbálnám, de 400 ft-os legolcsóbb almából inkább nem. amúgy csak tipp volt,ha nagyon beleléptem a lelkivilágodba vele, akkor ezer bocsánat...
2012. júl. 30. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!