Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Így is meg lehet csinálni a...

Így is meg lehet csinálni a bablevest és jó is lesz?

Figyelt kérdés
Reggel a piacon vettem babot és meg akarom főzni de nincs igazán időm áztatni mert délbe már itthon lesz a párom ebédelni, most meleg vízbe tettem de lassan el kéne kezdeni csinálni, szerintetek feltehetem főni vagy inkább csináljam este és mostanra találjak ki mást?!
2012. aug. 7. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy nem szabad a babot meleg vízbe tenni, mert soha nem fog utána megpuhulni :(
2012. aug. 7. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen bab. A szárazbabot áztatni kell. Ha friss fejtettet vettél, azt nem kell áztatni.
2012. aug. 7. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
szárazbab
2012. aug. 7. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Hagyd ázni, és csináld inkább este. de cseréld le a vizet hidegre.
2012. aug. 7. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha van jó kuktád, akkor kevés áztatás után megfő benne.
2012. aug. 7. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
és tegyél bele egy kis kanál szódabikarbónát...
2012. aug. 7. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

megfőztem kész is lett délre és finom volt


Találtam egy olyan receptet ahol nem kell előtte beáztatni és aszerint csináltam

2012. aug. 7. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Közreadhatnád a receptet:)
2012. aug. 7. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!