Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csinálni a gyümölc...

Hogyan kell csinálni a gyümölcskocsonyát tortára?

Figyelt kérdés
2008. máj. 10. 10:14
 1/5 anonim válasza:
100%
főzni kell asszem. bóltba meg lehet kapni ilyen port amiből lehet csinálni.
2008. máj. 10. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kerítsd körbe a tortát egy erre való papírral - akkor nem folyik le. De akkor is belemehet a tortába - ezért a legjobb, ha megvárod, amíg elkezd szilárdulni, és utána teszed a tortára. Csak nem könnyű, mert sokáig semmi - és aztán elég gyorsan szilárdul meg.
2008. máj. 10. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél átlátszó tortabevonó zseléport, olyan kis zacsiban árulják, mint a sütőpor vagy vanilincukor. Azt a hátulján leírtak szerint készísd el. Rakj bele olyan gyümölcsnek a levét, amilyen ízűt szeretnél, és a színe is olyan lesz. A tortát hagyd a formában, a tetejére rakj gyümölcsöket, és a még meleg zselét öntsd rá. Rakd hűtőbe, és ha kihűlt, forró vízbe mártott késsel "vágd" körbe a tortát, azaz válaszd le a peremről, majd nyisd ki a formát. Szép lesz és finom :)

Hajrá!

2008. máj. 11. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
100%
nem így írják de zselatin a por neve ezt úgy kell csinálni ahogy az elöttem szoló írta
2008. máj. 15. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2008. máj. 18. 08:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!