Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell húst pácolni?

Hogyan kell húst pácolni?

Figyelt kérdés

Segítenétek nekem? Hétvégén vendégeink lesznek, és kint sütnénk flekkenen húst. Karajt vettünk, hogyan pácoljam be?

Mit készítsek még mellé?


2012. aug. 22. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:

40 fok lesz elvileg, én csak 2-3 féle salit csinálnék, mozarella paradicsommal, tzaziki, ilyesmik


kicsit kloffold ki a húst, aztán rakd olajba, nem kell sok, de azért legyen rajta (puhul tőle), és szórj rá mondjuk flekken fűszerkeveréket! hagyd így legalább 24 órát, ennyi:)

2012. aug. 22. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Én vennék sertés húsra való füszert és azzal pácolnám be. De jó ha vegetát sót, borsot étolajjal összekeversz és azzal egy angy tálba teszed a husokat és jól átdörzsölöd vele. Már pl. ma megcsinálhatod. Csak sok olajban álljon. A sertéshús 3 hétig eláll oljaos pácban. Hozzá süthettek a grillel paprikát, paradicsomot, krumplit

egy szakács

2012. aug. 22. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat, és a segítségeteket!

Szerintetek menne hozzá a sajttekercs, vagy nem igazán?

2012. aug. 22. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akár mehetne is hozzá, de ilyen melegben kinek kellene még az is, áá.Bár csinálj párat, ahogy jónak látod.

a szakács:)

2012. aug. 22. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

a pácot neked kell kiválasztani van sokféle, mustáros-fokhagymás, sima mustáros, fokhagymás tej stb....:D

a pácot amit készítesz beleteszed a húsit és hagyod állni legalább egy napot hogy jól belemenjen a pác íze :D

2012. aug. 22. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azt hiszem tényleg jobban illene hozzá valamilyen saláta:-)
2012. aug. 22. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Előttem leírták a fűszeres-olajos részét a dolognak, de szeletek közé tegyél hagymakarikákat is. Finom lesz tőle a hús, és a hagymát is meg lehet utána sütni(grillen alu-tálcán, vagy serpenyőben). Mi nagyon szeretjük.
2012. aug. 22. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!