Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tatárbifsztekhez a húst kell...

Tatárbifsztekhez a húst kell állni hagyni, pácolni?

Figyelt kérdés

Most csinálok először , jól jönn3e minden jó tanács, ötlet hogy nagyon fini legyen :)

Ha nem hagyom állni akkor nem lesz jó ? mert ma vettem a húst és nagyon ennék már belőle :S

köszi!


2012. aug. 25. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Minél tovább pácolod, annál jobb. De kb 4 nap minimum kell.
2012. aug. 25. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
61%

Én pácolni nem szoktam. háromszor átdarálom finom tárcsán, közben mindig elmosva a darálót, az esetleges rejtett inaktól megszabadítani.

a finom pépes húst, a legjobb fűszereimmel megfűszerezem,só

reszelt hagyma, fokhagyma, bors, őrölt kömény, csiliőrlemény (erősen szeretjük)pirospaprika,puha vaj, tojás sárgája, kis mustár.

kézzel jól összegyúrom, mint a kolbászhúst, megkóstolom, hogy mi kell még. esetleg még teszek bele valamit, ami első kóstolásra hiányzik.

én egy éjszakát szoktam így készen befűszerezve hűtőben érni hagyni, de aztán másnap délután nekiesünk...:)

általában vendégeket is hívunk rá, így két kenyérpirító is üzemel egyszerre.

Egy hét múlva lesz esedékes nálunk, már én is nagyon várom:)

2012. aug. 25. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!