Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Disznómájat be lehet pácolni...

Disznómájat be lehet pácolni sütés előtti este?

Figyelt kérdés
Szoktam sütni,de ilyet még nem csináltam disznómájjal,most gondoltam ki..arra gondoltam hogy a nagyobb hasábokra vágott májat olajos fűszerkeverékkel(amiben nincs só,én állítom össze)bepácolom.aztán eszembe jutott hogy a máj eléggé romlandó..nem fog reggelig megromolni a hűtőben?
2011. szept. 10. 10:54
 1/1 mustafa33 ***** válasza:
Hagymás füszeres tejben szokták pácolni a szarvasbika májat bőgéskor hogy ne legyen olyan erős a szaga. De nem lesz nagyon puha.
2011. szept. 29. 01:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!