Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagymatea készítés? Hogy vált...

Hagymatea készítés? Hogy vált be nektek, melyik a legjobb mód?

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Hagymatea:


2 ek cukor

1 fej vöröshagyma


A hagymáról csak a külső, földes levelét szedjük le, a tiszta barna levelekkel együtt kockára vágjuk.

A cukrot karamellizáljuk.

0,5 l vízzel felöntjük.

Hozzáadjuk a hagymát, és jól összeforraljuk.

2012. szept. 5. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

pfúúj...

Hagymateát csak akkor iszom, ha halálos betegen fekszem otthon, annyira fáj a torkam...

2012. szept. 7. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

így van, az első által írt mód a legegyszerűbb :)

esetleg hozzátenném, hogy a hagymát elég alaposan bevagdosni (majdnem teljes hosszában, de nem teljesen, csíkokra) így egyben kivehető az edényből főzés után

2012. szept. 9. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A hagymát héjastól készítjük el teának. Amúgy a hagymahéjtea kiváló kőhőgésre.
2012. szept. 11. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
Én csak a hagyma külső,megmosott leveléből szoktam teát készíteni és a karamellizált cukorra önteni.
2012. szept. 14. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Nah ez az az "ital" ami csak rémálmaimban jöjjön elő,anno anyám főzte nekem állandóan,mikor tüdőgyuszim volt,segíteni nem segített de meghányatott nem is egyszer:D
2012. szept. 21. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!