Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináltok, hogy kevert...

Mit csináltok, hogy kevert tésztában ne "szálljanak" le a tepsi aljára a mazsolaszemek?

Figyelt kérdés
Mindig kicsit megégnek ezért egyes szemek.:(
2012. szept. 21. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kevés lisztel szord meg .majd szitán keresztül rázd le a lisztet a mazsoláról. Annyi marad rajta ami eélg ahoz,hogy ne süllyedjen le.. a gyümölcsökkel is ezt kell csinálni..
2012. szept. 21. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Áztasd langyos vízbe
2012. szept. 21. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Forgasd bele lisztbe, és akkor a liszt odaragad a kevert tésztához, és ott tartja akár mazsola, akár meggy vagy egyéb gyümi.
2012. szept. 21. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Kipróbálom!
2012. szept. 23. 08:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!