Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha szárított petrezselymet...

Ha szárított petrezselymet használok valamihez, azt is ugyan úgy meg kell fonnyasztani olajon, mint a frisset, vagy azzal nem kell csinálnom semmit?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ugyanúgy.
2012. nov. 7. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem értem a válaszodat...
2012. nov. 7. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:

A szárított petrezselymet már nem lehet fonnyasztani:)

Én a szárítottat nem szoktam olajba rakni, szerintem megég.

2012. nov. 7. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké!Köszi!
2012. nov. 7. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

csak a végén keverd az ételhez, nem kell fonnyasztani. a kajában lévő nedvesség pont elég ahhoz, hogy feloldódjon, és az aromája is kijöjjön.töltelékbe is simán beleteheted.

én is tartok a fűszeres dobozban, de csak végszükségre.a frisset néha még a hó alól is kiszedem a kertben:)

2012. nov. 7. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó a válaszodat!
2012. nov. 9. 09:59

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!