Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántott patisszon finom...

A rántott patisszon finom lehet ha sürü palacsintaszerü masszába mártva sütöm ki? vagy csak a hagyományos panirba jo?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 15:21
 1/1 anonim ***** válasza:
44%
Ne palacsinta masszában süssed! Abban inkább a bodzavirágot szokták. A patiszion ahhoz túl kemény. Ezért vágd vékonyabb szeletekre és a rántott húshoz hasonló panírozást készíts!
2009. aug. 15. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!