Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rizses tarhonyás húsos ételeke...

Rizses tarhonyás húsos ételeket beteszed a sütöbe, vagy elfőzöd a gázon róla a folyadékot? Melyik megoldás jobb?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én gázon elfőzöm.
2012. nov. 21. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Minek kell a sütőbe tenni? Csak feleslegesen sokat fogyaszt!A lábas alját éri a láng, így jobb!
2012. nov. 21. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Gázon, mert úgy sokkal jobban "szemmel lehet tartani", nem szárad ki.
2012. nov. 21. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen előfőzöm, zsiradékon lepirítva, másfélszeres folyadékkal, úgy kb majdnem készre.ezután keverem a pörkölthöz, és pont elég egy közös összefővés, hogy készre puhuljon.

nekem így vált be,nem szivja fel a nyers rizs vagy tarhonya az értékes szaftot, hogy megpuhuljon.

a rizseshús vagy tarhonyás hús is finom laza szaftos marad,mi így szeretjük, nem szárazon, fojtósan.

gázon szoktam ezeket művelni, soha nem tettem sütőbe.

2012. nov. 21. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!