Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség az olvasztás...

Mi a különbség az olvasztás és a melegítés között?

Figyelt kérdés

Azt írja a recept, hogy HOZZÁADJUK AZ olvasztott (Nem Melegített Margarint).

Hogyan kell felolvasztani a margarint ? (folyós legyen vagy csak puha AKKOR HA OLVASZTOM?? )



2012. nov. 24. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Olvasztott=folyékony :)
2012. nov. 24. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az olvasztás alatt ez esetben szerintem folyékony halmazállapotúra melegítést ért.
2012. nov. 24. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) DE AKKOR MI A MELEGÍTETT ?? ( akkor az a puha margarin ? )
2012. nov. 24. 18:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Azt írja :

A tojásfehérjéket cukorral felverjük, hozzáadjuk egyenként a sárgájukat , az olvasztott (nem melegített) margarint, végül a lisztet.

2012. nov. 24. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul fogalmazott a recept írója. Szobahőmérsékleten soha nem lesz folyékony a vaj vagy a margarin.

A helyes szöveg: olvasztott, de nem FORRALT vaj kell bele.

De arra ügyelj, hogy a masszához csak kis adagokban add, keverd el jól, majd újabb adagot önts hozzá.

Ha egyszerre adod hozzá, akkor nehéz elkeverni és a sütid sem lesz tökéletes.

2012. nov. 24. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg éppen folyós lesz! Túl meleg ne legyen mert akkor amibe belekevered az összekapja.
2012. nov. 24. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, értem :) a 3. válaszoló tökéletesen megértette, ami nekünk magas volt :D Ne emeld jelentősen a hőmérsékletét, amikor folyékonnyá vált, rögtön kapd le a gázról !
2012. nov. 24. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, puha margarinként tettem bele , szuper lett, úgyhogy nem rontottam el.
2012. nov. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!