Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az olvasztott csokit vaj...

Az olvasztott csokit vaj helyett rama margarinnal össze lehet keverni glazúrhoz, vagy attól csomósodni fog?

Figyelt kérdés

2012. nov. 30. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használj margarint, nem fog csomósodni.
2012. nov. 30. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
persze lehet, én még étolajjal is szoktam....a zsiradék a lényeg
2012. nov. 30. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!