Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik az a húsféle, melyet...

Melyik az a húsféle, melyet úgy sütünk hogy ketté vágjuk és a közepébe sonkát teszünk?

Figyelt kérdés
Csináltam már ilyet, de nem jut eszembe a neve, így nem tudom hirtelen milyen husi kell hozzá

2012. dec. 11. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Bármilyen szelethúst vékonyra vágva, kicsit kiklopfolva csinálhatsz sonkával. ráteríted, összehajtod, panírozod.

ha sajtot is teszel közé, akkor az a Cordon blue.

lehet csirke, pulyka, sovány sertéshúsból is.

2012. dec. 11. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen rántani való husit kiklopfolsz, besózod, én az egyik oldalát megkentem mustárral, az egyik végébe egy db. máj, mehet a tetejére egy szelet sajt is. A husi másik végét ráhajtod, panírozod, és megsütöd. Fincsi.
2012. dec. 11. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Az igazi Cordon Blue pulykahúsból van. De a sonkán kívül sajt is van benne.
2012. dec. 11. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!