Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halászlét csak pontyból vagy...

Halászlét csak pontyból vagy több féle halból csináljátok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi mindenféléből, többnyire keszegekből, bátyám imád horgászni és azt mindig hoz haza, így lesz bőven :D
2012. dec. 18. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen halat kapunk.

Van, hogy csak pontyból csináljuk de van úgyis, hogy többféle halból. Olyan 4-5-féléből is akár.

2012. dec. 18. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 doboszoli ***** válasza:

Megoldható tisztán pontyból is, de teltebb ízű, ha némi keszeg is kerül bele.(mondjuk 20%)

Ha még több fajta, akkor még javul a mutatvány.

Amit nem javaslok: busa, csuka, kárász.

Az alaplébe mehet harcsa, süllő fej, törpeharcsa. (bár a törpe inkább sütve, de lébe szeletként is jól vizsgázik)

2012. dec. 18. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!