Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » "SOS" Kel a beiglim, szép...

"SOS" Kel a beiglim, szép lett. De mivel kenjem le? Egész tojással, tojás sárgájával, vagy fehérjével? Hogy lesz jobb?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, ha először sárgájával kened, majd mikor megszáradt, akkor fehérjével, akkor szép márványos lesz. Én egész tojással szoktam, és úgy is szép szép szokott lenni.
2012. dec. 23. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi is egész tojással szoktuk, alaposan kavard előtte símára.
2012. dec. 23. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az Első lett megcsinálva, most sül.
2012. dec. 23. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Gyönyörü lett, és hibátlan. Ha tudnék képen késziteni, megtenném. Sok mindent nem tudok sütni, de a bejgli a specialitásom. Olyan egyszerü, egy régi szomszéd nénitől tanultam.
2012. dec. 23. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2012. dec. 23. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. dec. 23. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ó én is gratulálok!:) Boldog karácsonyt!
2012. dec. 23. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!