Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tudom helyettesíteni a...

Hogy tudom helyettesíteni a habfixálót zselatinnal krémben? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Szóval felverem a krémet( habtejszín + fehér csoki) és akkor kéne belerakni a habfixálót, de csak zselatin van. Hogy tudom megoldani, hogy ugyanolyan legyen?
2012. dec. 25. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
jó a zselatin óvatosan forgasd bele :)
2012. dec. 25. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az étkezési zselatint 4 evőkanál vízzel elkevered és felmelegíted, de nem forralod, kicsit kevergeted, hogy hűljön langyosra, és teheted a krémbe. A mennyisége attól függ, milyen sűrű krémet akarsz. Egy tasak úgy fél liternyihez elég, és akkor "vágható" krémet kapsz. Mint a gumitortában.
2012. dec. 25. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

A krém 2,5 dl habtejszín + 180 gr fehér csoki. Akkor kb 2 evőkanál zselatin kell ?

2012. dec. 25. 15:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Vagyis fél csomag nem 2 kanál. :-)
2012. dec. 25. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, az bőven elég.
2012. dec. 25. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!