Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csinálják olyan finomra...

Hogyan csinálják olyan finomra a makarónit az éttermekben, ebédlőkben?

Figyelt kérdés

Nem a koleszos ebédlőre gondolok,meg nem is a luxuséttermekre, hanem egy átlagos kajáldában hogyan csinálják a makarónit olyan finomra, hogy nem tocsog a szószban, hanem olyan gusztusosan rá van ragadva a tésztára.

A google most nem volt a barátom.



2013. jan. 2. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
38%

Minőségi tésztát főznek, finom szószt csinálnak, és jól eltalálják a megfelelő arányokat.

ennyi:)

2013. jan. 2. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A tészta fözésekor NEM tesznek sem olajat, sem vajat vagy zsirt a fözövizbe, a kifött tésztát NEM öblitik le, nem forgatják zsiradékba, hanem még frissen, forrón teszik rá a mártást. (Ha nagyobb adagokat föznek, akkor azt adagokban tárolják a leszürés után, a tálalás elött kevés NAGYON FORRÓ tésztalét öntenek rá, és úgy jön rá a mártása)
2013. jan. 3. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!