Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy jobb a piskóta?

Hogy jobb a piskóta?

Figyelt kérdés

Sthal Judit műsorában láttam,meg a vacsoracsatában is,hogy a piskótának a tésztájánál nem verték fel külön a tojásfehérjét,hanem egészben a tojást leverték,rá a cukrot,lisztet sütőport,meg a szódabikarbónát.

Tényleg lehet így is vagy így már nemfog feljönni a tészta?

Mi a különbség a 2 féle elkészítési mód között?


2009. aug. 26. 20:38
 1/3 anonim válasza:

ezt a módját nem ismerem a piskóta sütésnek de múltkor olvastam egy iszonyat jó receptet nagyon bevált, feljött rendesen a tészta és nagy sikert arattam vele.

Ott a tojást a vajjal kellett felverni és nem kell szétválasztani meg semmi. Elküldöm a receptet ha gondolod :)

2009. aug. 26. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
OFF. Bocsi nekem is elküldenéd?
2009. aug. 27. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Légyszíves akkor elküldenéd.

Előre is köszönöm szépen és remélem nálam is sikert arat majd:-)

2009. aug. 28. 10:23

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!