Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek melyik a finomabb...

Szerintetek melyik a finomabb hús csirke, vagy liba hús?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
liba
2013. jan. 5. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 tataboy válasza:
a liba különlegesebb a csirke mindennapos és jobban megszokott szerintem.
2013. jan. 5. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
csirke
2013. jan. 5. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Ritkán eszek libát, de karácsony körül ettem, és most úgy érzem, hogy a csirke bejövősebb.
2013. jan. 5. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Csirke
2013. jan. 5. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen kajához. A libának jellegzetesebb íze van, a csirke általánosabb.
2013. jan. 6. 01:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Mindenkit felpontoztam!

2013. jan. 6. 01:57
 8/8 anonim ***** válasza:

A liba és a kacsa húsa izmosabb, szívósabb, tekintettel arra, hogy a vízen úszáshoz, a jószágoknak több erőre, izomra van szükségük, mint a szárazföldi lépkedéshez.

Ezért a liba-kacsa pörköltet igazából csak azok szeretik, akik kifejezetten az ilyen húsokat szeretik. Egyébként pedig legközkedveltebb formájuk a hízlalt liba-kacsa, piros-barnára ropogósra sütve!! :)))

2013. jan. 6. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!