Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lesz szép "piros" a...

Hogyan lesz szép "piros" a csirke combim, ha nincs rajta bőr?

Figyelt kérdés

Ha serpenyőben sütöm, vagy fehér marad vagy odaég. Sosincs kettő közti állapot.

Kezdő háziasszony vagyok. :)

Köszönöm



2013. febr. 13. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Tepsibe tedd . gyakran locsolgasd a saját levével .


Ha mégis a serpenyöben sütést választod akkor fed le elöbb ,hogy kicsit párolodjon ,majd amikor már megsült akkor vedd le a foliát és pirits meg a külső kérgét ..Vagy tedd be aserpenyöstöl a sütöbe grill funkcióra és kb 10 perc alatt szép piros lesz .

2013. febr. 13. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 13. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Sütőzacskóban süsd, gyönyörű piros lesz, de nem ég meg.
2013. febr. 13. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!