Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A megmaradt tejberizsből...

A megmaradt tejberizsből hogyan kell riskót készíteni, vagy mire jó még?

Figyelt kérdés
Köszi előre is! :)
2013. febr. 15. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
pár tojással felkeversz margarint hozzákevered a tejberizshez és jénaiba öntve megsütöd.
2013. febr. 15. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A tojassargajaval es a vajjal, meg nemi cukorral jol összekevered a rizst, aztán beleforgatod a habba vert fehérjét, tálba öntod es megsutod.
2013. febr. 16. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. febr. 16. 08:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A tálat vagy tepsit, vagy jénait előtte zsírozd ki és zsemlemorzsával (nem liszttel) szórd meg, akkor nem fog sülés közben beleragadni.


Feldobhatod még, ha meggy-befőttet alaposan lecsorgatsz a levétől, lisztbe forgatod, és mielőtt a habot belekavarod, ezt is beleforgatod a rizsbe. Nagyon fincsi pikáns íze lesz!

2013. febr. 16. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Rizskoch a neve.
2013. febr. 16. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
4.Igen,ennyire emlékeztem gyerekkoromból,hogy valami zsemlemorzsa félébe tette Anyukám.:)De így ahogy írod...beugrott.:) amúgy még soha nem készítettem ilyet,mindig elfogyott,ez most egy hirtelen ötlet volt!Köszönöm a jó tanácsokat! :)
2013. febr. 16. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Negyedik vagyok. Igen, én is gyerekkoromban ettem utoljára. :)

Jó étvágyat hozzá.

2013. febr. 16. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocs, ötödik vagyok. Szóval jó étvágyat hozzá.
2013. febr. 16. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mkinek! Még várok picit,hátha...elfogy....ha nem...estére ez lesz belőle! :)
2013. febr. 16. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:

4.-ik vagyok!

Ha még nem csináltál, egy-két jótanács (remélem jó is, nemcsak tanács) :)))


- Ha megfőtt a tejben a rizs, akkor valóban várd meg, míg alaposan kihűl, különben ahogy a tojás sárgáját belekavarod, az rögtön összeugrik benne a melegtől, mint amikor a rántottát készíted.

- Utána kavard bele a lisztbe forgatott gyümölcsöt

- Majd jöhet bele a hab, azt minél keményebbre verted, annál könnyebb, finomabb sütid lesz. Azt már csak óvatosan kavard hozzá, mint a piskótánál, és nagyon fincsi lesz az egész.


Majd írd meg, milyenre sikerült!

2013. febr. 16. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!